Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2021-08-31 21:51:05
I love it so completely easy
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-29 18:34:46
A really wonderful binary trading platform which makes trading really easily
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-29 16:19:14
خيار الجيب منصة رائعة
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-26 15:07:49
Great platform and support service, I had an issue with the bank transfer withdrawal option so I created a support request. It was resolved in 3 hours.
Thank you for your service and keep up the good work.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-24 12:53:51
great app
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-24 10:15:21
Good Platform
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-23 14:46:37
I have had a great experience with this broker so far. I like that persons in the community are always available to help and makes the experience even better.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-23 05:16:19
Very useful advantages, and simple to use platform!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-22 03:44:13
Great App
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-21 17:31:09
I was really skeptical about the whole thing until I received my funds in my wallet in about 2 hours. Impressive.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук