Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2022-01-09 22:56:25
It easy just takes discipline, pocket option is definitely not for the weak though I will say that .
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-09 00:59:23
Great App easy to use. Incredible opportunity to build wealth!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-09 00:04:18
This is the best binary options broker I have found, and I have searched long and hard. The rest have been extremely sketchy to say the least. Thanks!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-08 17:35:19
Studying your charts , and keeping a consistent pair is key . I like this tool
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-06 00:32:11
Love this broker for beginners. Its easy to use and learn from. Gems can be very helpful for newbies. Support is always helpful including the community chat.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-05 19:15:05
good roker..just wish rollover option
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-05 13:15:40
perfect
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-05 04:50:04
I really enjoy the format and indicators
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-04 21:16:51
Good BROKER
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-01-02 14:15:21
BEST BROKER EVER!!!!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук