Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2021-09-21 18:59:11
This app is amazing just do your research on trading and start small then as u get hang you’ll find your way
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 18:31:28
Pocket option is reliable and they work hard to please their users !
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 16:53:27
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for a new platform.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 15:38:24
Best reading app on the phone for beginners and experts alike!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 15:10:09
Great app recomended.!!!!!1!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 13:59:09
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for more out of FOREX
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 13:21:32
One of the best mobile trading
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 12:34:00
Excellent platform for real time trading and learning.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 11:56:37
Nice!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 11:17:55
Pocket option is a platform that I really like using. I love it
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук