Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia pomaga nam ulepszać naszą platformę i zapewniać najlepsze doświadczenia handlowe dostosowane do Twoich potrzeb. Zobacz oceny i opublikuj własne sugestie. Doceniamy Twoją opinię!. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2021-03-29 09:21:42
Very impressive platform and setup! Glad I joined!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-27 17:35:52
every thing is excellent except, the delay in accepting the trades, which is problematic for one minute traders
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-23 16:53:16
Pocket option is very user friendly and effective! Great perks as well!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-22 14:32:17
It is a suitable option to testify how you are well done at binary trading
Keep running the platform and enjoy earning reasonable profits , don't forget to acknowledge your friends what is your position at pocket option!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-21 05:42:45
Trading 24/7!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-19 17:08:29
great platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-19 01:54:10
Хорошо будет если вы сделаете с какой карты пополняешь она автоматом сохраняется в системе чтобы можно было на неё вывести средства
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-16 00:30:44
100% secure than other platforms
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-11 15:17:59
Great platform with unlimited indicators
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-11 01:17:21
very very wonderful and interesting way to earn using binary options quite unique gems and achievement levels it keeps you focused and make you want to do more easy execution in trading platforms and great customer service ...
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem