Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-04-12 00:51:12
i just make deposit 50$ and not see in my trade balance plase help me .
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-11 23:21:11
Great platform to learn and earn and they even give gems for reaching a variety of achievements wouldn’t change nothing about it!!!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-11 22:29:55
Great platform for making some money, just got to know when to pull out.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-11 20:20:26
compared to otheres this platform is the most user friendly and the interface is just easy tog et used to. fort hat reason alone i wouldnt switch. really great platform and i see they add new features every now and then thats cool
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-11 02:53:23
I love the platform, Thaaaanks a lot Pocket Option!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-10 23:33:18
need to get better at withdrawal timings except that everything is good
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-09 07:00:49
one of the best trading platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-09 02:15:40
Pretty cool app just be careful
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-08 11:11:14
its a great trading platform i love it
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-07 15:29:32
I love this platform, I usually lost some money as a beginner, but I'm learning how to control my emotions and timing and start trading smart for good results. The broker has everything you need to spend your time and get satisfaction and profit.
This is the most user-friendly program.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem