Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Реальні відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам вдосконалювати нашу платформу та надавати вам найкращий досвід торгівлі, адаптований до ваших потреб. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!

Відгуки клієнтів

2023-12-24 06:09:22
I have no complaints. I have tried other 4 other options platform and I always come back to PocketOption. Their withdrawals don't have a 1% charge due to their agreement with their financial solutions provider.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-23 20:52:48
Leading market reading instruments
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-23 19:30:08
great broker
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-23 11:13:57
Best app in Nizeriq
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-22 13:10:11
Awesome
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-22 12:24:09
Good Platform.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-21 20:37:37
This is very useful and interesting App its gives us chance to take money and Knowledge i am soo happy
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-21 20:28:29
یک پلتفرم بسیارخوب ازلحاظ تریدباچارتی عالی وراحت برای مشتریان بخصوص افرادمبتدی من ازپشتیبان محترم استدعادارم اگرهرهفته یک بونوس هشدارریسک به معامله گرانی که کل سرمایه راازدست میدهندتشویقی میشه برای ورودمجددآنهابه بروکروباعثمیشه دوباره به بروکربرگرده ویک پیشنهاددیگرداشتم مثل بروکرمتاتریدرگزینه زوم کوچک وبزرگ کردن چارا رادربروکرقراردهیدتابشه به هرمیزانی بروکررابزرگ وکوچک کرد
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-21 18:35:08
I really have tried many trading platforms, but in fact, i found that Pocket Option is the best trading platform ever, well done, keep your position at the forefront
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-12-21 12:43:57
Best option network thus far. Loving Pocket Option.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук