Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2022-12-29 22:21:18
Amazing platform
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-29 20:24:02
Very poor when i am trying to withdraw my money
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-29 13:16:19
Wow!, great support service and my document were verified fast, looking forward to work with pocket option.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-28 16:38:51
I love to use this, it is so easy to learn and use and also user friendly interface.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-28 02:29:09
Love pocketOption.
Best Binary Options site available!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-27 22:00:09
Pocket option is the best binary platform that I have ever used, quick withdrawals, user friendly interface, many options to recover losses and even a daily contest for those that have good trading skill but no start up capital....I mean the platform is unbeatable
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-26 21:59:50
The best platform for binary
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-26 05:53:53
this is well be the best online platform i used
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-25 14:44:16
P.o. is awesome
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-25 11:26:00
Pocket option is a perfect to make some crazy money all it takes is a little patience watching the candles
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук